mandag den 28. april 2008

Siden sidst er fåreflokken væsentligt forøget. Vi er nu oppe på 17 lam. Troels er i gang med øremærkningen - og samtidig dokumentationen, hvis myndighederne kommer på uanmeldt visit. Det går fint med øremærkningen, dog er der enkelte af lammene der allerede har fået stukket hovederne for langt frem og har fået revet øremærket af på indhegningen. Snøft, det ser ikke rart ud.

Mht. 23 ting har jeg endelig fået lagt min blog på Overskrift.dk, samtidig har jeg oprettet konto på del.icio.us. Besøget på del.icio.us er bestemt ikke rart. Det viser sig, at siden er tilknyttet Yahoo toolbar - som stort set er umulig at komme af med. Hjemme har Troels for ca. 1 år siden knoklet med, at få fjernet Yahoo toolbar fra computeren som desværre kom ind via installation af Shockwave.
Se følgende link, hvis du også har problemer med at slippe af med uhyret: http://www.kandu.dk/spg87387.aspx (læs diverse indlæg).

Ting nr. 8 - LibraryThing. Her har jeg fået åbnet en konto, men har endnu ikke lagt indlæg ind. Sitet ser rigtig sjovt ud, men man kan vist hurtigt få brugt en hel del tid.

Ingen kommentarer: